Kippen op reis

16-07-2016

Yannick keek naar haar Iphone, gauw even emails controleren na een vliegtuigreis van acht uur. Ze stond in de aankomsthal van de luchthaven in Washington. Een luide pieptoon gaf aan dat de valiezen op komst waren. Panerai Replica Watches De lopende band zette zich kreunend in beweging. Een voor een vielen de valiezen vanop een hoger gelegen transportband naar beneden waar ze met een plof op de ronde lopende band terecht kwamen. Een voor een schoven de valiezen voorbij en www.replicahandbagssales.com werden ze opgepakt door diegenen die hun valiezen herkenden. Uiteindelijk kwam haar valiezen er ook aan, witte valiezen met een rode foto erop geplakt. Je kon er echt niet naast kijken.rolex falsi De valiezen werden van de band gehaald en naast elkaar geparkeerd. Een gevoel van opluchting, ze waren er allemaal. Het was nu tijd om naar buiten te gaan, op zoek naar een taxi. Terwijl ze naar buiten ging en de valies achter haar aan hobbelde, keken de mensen verbaasd naar de valies. Was dat nu een kippenkop op die valies? Na een tweede blik, ja, dat was een kippenkop op die valies. Voorbijgangers stootten elkaar aan en wezen discreet naar de valies met de kippenkop YSL Replica Handbags. Sommigen spraken haar aan met: “Is this your chicken? “ of “I like your bag” of “Are you chicken farmers?”, “Lovely bag”.

Buiten de luchthaven vonden ze een taxi. De chauffeur keek monsterend naar de valiezen en zei toen: “I’ll take the rooster first”. We stapten in de taxi en reden naar het centrum van de stad.

Yannick had niet gedacht dat dit zo’n een reactie zou teweeg brengen. Een foto van een kippenkop uit het Cosmopolitan Chicken project van Koen Vanmechelen op een valies. En deze valies was op reis. Vanuit Genk naar Washington Replica Handbags en wie weet naar welke andere plaatsen ter wereld. De gekruiste kippen gaan op reis, terug de wijde wereld in. Is reizen ook niet kruisen van culturen? En deze valiezen passen hier perfect bij.

IWC Replica